Uncategorized

KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY 2018

Assalamualaikum..

Ya Allah…moga dipermudahkan urusan menulis entry kali ni..

Oh..ok nampak tak tajuk tu “Kursus Spa The Walking Beauty 2018” ..

Saya pasti ramai yg mencari2 kursus mobile spa ni sebab mengikut kajian perniagaan mobile spa dah semakin menjadi trend sekarang ni..

Terlalu banyak kursus spa disediakan dah macam cendawan tumbuh..dan bermakna permintaan dari pelanggan itu juga adalah semkin tinggi..nampak tak? Potensi perniagaan mobile spa ni..

Tapi dengan TWB kita adalah kursus spa termurah di mana kursus spa bersijil yg di8ktiraf tau…kenapa murah?

Dengan RM1,999 sahaja anda akan dapat semua benefit termasuk :

😍Belajar 5 kursus spa + 1 course advance iaitu : facial, body scrub, foot & hand spa, sauna & manidan susu..dimana di ajar secara praktikal & teori secara one to one sampai pandai..

😍Plus 1 course how to setup mobile spa

😍Full set Youth Skincare bernilai lebih dari RM1400

😍Trial kit spa

😍Beauty Product

😍Perlatan spa

😍Sijil sbg certified beautician

Dannn…support group yg berterusan dari team TWB!

Jadi, berbaloikan hanya 2k anda mampu terus menjalankan perniagaan spa anda selepas tamat training..

Oh sebelum terlupa..konsep kita adalah bekerja secara berkumpulan ye..itu yg bestnya..

Banyak aktiviti menarik yg akan team kita buat tau…youth party, gathering team, melancong ke luar negara & macam2 lagi..

Ok uolls yg berminat nak tahu lebih lanjut & ingin menyertai sebahagian daripada team kami sangat2 dialukan dan cepat2 hubungi saya tau..

Ok olls, cakap tak guna sembang tak kena hehehhehee…apa kata anda layan gambar2 ahli2 twb kita yg telah dapat menjana income hanya dgn kursus spa termurah di TWB..

So kawan2, best tak? Jom join kursus spa termurah di TWB..

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: