• Uncategorized

    Modal Minima Buka Spa

      Modal Minima Buka Spa Assalamualaikum semua.. Pernah tak kita terfikir penat balik dari bekerja, ada org yg tolong legakan segala sendi2 kita dan manjakan seluruh tubuh badan kita dari kepala hingga ke kaki? Hehe, tentu seronok bukan? Masalahnya, apabila bergelar wanita di zaman ini, bukanlah semudah zaman dahulu..wanita juga bekerja keras untuk memajukan ekonomi keluarga.. Adakah lebih mudah jika kita sendiri mempunyai kemahiran dalam bidang spa ni? Sekurang2nya kita masih boleh manja2kan diri sendiri..dan adakah berbaloi jika kita mempunyai ilmu kecantikan dan spa tapi hanya untuk diri sendiri? Kecantikan & wanita… Mengapa tidak kita praktikkan kemahiran yg ada untuk menjana pendapatan? Bidang kecantikan ni saaangat sinonim dengan wanita bukan?…

  • Uncategorized

    Buat Duit Dengan Mobile Spa

    Assamualaikum semua.. Buat duit dengan mobile spa..hehe, best x tajuk nye tu..meh kasi gempak lagi, buat duit kepuk2 dgn mobile spa hanya dari rumah! Ramai lepasan graduan yg masih tidak mendapat pekerjaan.. Ok, apa yg sy nak sampaikan kat sini? Sy straight sahaja la ye..berapa ramai yg kat sini, pelajar2 lepasan U awam & swasta masih menganggur selepas tamat pengajian? Dan beberapa tahun kebelakangan ni, memang pelajar wanita di U lebih ramai berbanding lelaki kannn.. Terikat dengan pinjaman semasa belajar.. Bila dah habus belajar, dengan pinjaman semasa belajar lagi..then, tak dapat kerja yg sesuai dengan kelayakan..ada yg memilih pekerjaan tak kurang juga persaingan di kalangan lepasan graduan dan pemilihan dari…

  • Uncategorized

    KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY 2018

    Assalamualaikum.. Ya Allah…moga dipermudahkan urusan menulis entry kali ni.. Oh..ok nampak tak tajuk tu “Kursus Spa The Walking Beauty 2018” .. Saya pasti ramai yg mencari2 kursus mobile spa ni sebab mengikut kajian perniagaan mobile spa dah semakin menjadi trend sekarang ni.. Terlalu banyak kursus spa disediakan dah macam cendawan tumbuh..dan bermakna permintaan dari pelanggan itu juga adalah semkin tinggi..nampak tak? Potensi perniagaan mobile spa ni.. Tapi dengan TWB kita adalah kursus spa termurah di mana kursus spa bersijil yg di8ktiraf tau…kenapa murah? Dengan RM1,999 sahaja anda akan dapat semua benefit termasuk : 😍Belajar 5 kursus spa + 1 course advance iaitu : facial, body scrub, foot & hand spa,…

  • Uncategorized

    Saat Magika Bersama TWB

    Bismilahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum.. Hai semua..Alhamdulillah, akhirnya 1st entry mlm ni walaupun website belum siap sepenuhnya kita go on dulu… Wahhh….Tajuk je dah ada magis2 gitu..Saat Magika Bersama TWB..😍 Apa tu TWB? Macam mana saya kenal dan tahu tentang TWB? Kenapa saya tak sabar2 nak join TWB? Apa yang saya dapat bila join TWB? Siapa dan apa yang membuat saya bersungguh2 untuk terus serius untuk bersama2 dgn TWB? Apa harapan & impian saya dalam TWB? CEH..CEH..CEHHH banyak betul persoalan di minda..haha mcm lagu Najwa Latiff pulak.. APA TU TWB? Nama panjang nye adalah The Walking Beauty yang telah diinspirasikan oleh Master Ainul Shahrazad salah seorang Master dalam Shaklee.. Ok kita xmau citer…