Uncategorized

Buat Duit Dengan Mobile Spa

Assamualaikum semua..

Buat duit dengan mobile spa..hehe, best x tajuk nye tu..meh kasi gempak lagi, buat duit kepuk2 dgn mobile spa hanya dari rumah!

Ramai lepasan graduan yg masih tidak mendapat pekerjaan..

Ok, apa yg sy nak sampaikan kat sini? Sy straight sahaja la ye..berapa ramai yg kat sini, pelajar2 lepasan U awam & swasta masih menganggur selepas tamat pengajian? Dan beberapa tahun kebelakangan ni, memang pelajar wanita di U lebih ramai berbanding lelaki kannn..

Terikat dengan pinjaman semasa belajar..

Bila dah habus belajar, dengan pinjaman semasa belajar lagi..then, tak dapat kerja yg sesuai dengan kelayakan..ada yg memilih pekerjaan tak kurang juga persaingan di kalangan lepasan graduan dan pemilihan dari majikan itu sendiri..semua faktor di ambil kira..akhirnya ramai yg masih menganggur walaupun ada ijazah sekalipun..

Lepasan SPM belum atau tidak mendapat tawaran melanjutkan pelajaran..

Dan…ada juga pelajar2 kita yg lepasan SPM tidak bernasib baik, tidak dapat melanjutkan pelajaran ke peringkat seterusnya walaupun keputusan peperiksaan memberansangkan..dan ada juga yg masih menunggu panggilan ke mana2 institut pengajian tinggi..

Jadi…persoalan kat sini, lepas SPM bila anda tak dapat melanjutkan pelajaran atau sedang dalam menunggu panggilan,  apa yg anda nak buat? Berserah pada nasib? Atau duduk rumah, tolong jaga adik2..hehe..ataupun tunggu putera raja datang meminang..😂

Okeh, ladies, kat sini kita ada program khas utk anak2 muda yg masih ftesh & bersemangat..

Memulakan perniagaan mobile spa pasa kos yg minima..

Saya tahu anda yg sampai di blog ni kebanyakannya minat dgn kecantikan betul x? Jadi inilah peluang anda utk membina dan mengasah bakat yg ada di samping menjana pemdapatan yg lumayan hanya dari rumah walaupun anda tidak dapat menyambung pelajaran ataupun tak dapat2 lagi kerja yg bersesuaian…jangan berputus asa..saya nak tolong la ni..😍

Ramai yg dah berjaya, jadi perkenalkan program buat duit hari2 dengan The Walking Beauty Home & Mobile Spa.. kami menyediakan kursus pada yuran yg sangat minima & mampu milik..seterusnya boleh terus memulakan kerjaya dan menjana pendapatan berkepuk2 hanya dari rumah..perniagaan yg sangat mudah, seronok & masa pun fleksibel..

Setelah tamat latihan, anda juga akan sentiasa mendapat tunjuk ajar dr support group TWB secara berterusan..

Program kita tak sama dengan kursus2 mobile spa yg lain di luar sana..Kita ada produk yg berkualiti tinggi 100% selamat & semulajadi, kita ada sistem yg hebat kita juga ada mentor2 yg sangat supportive!

Dapat instant cash serta merta..

Jangan tak tahu kita ada ramai beautician2 yg memiliki spa sendiri pada umur yg muda lagi..sbb lagi cepat anda bertindak, lagi cepat lah anda genggam kejayaan..Tak percaya? Boleh tgk bukti2 dan gambar2 di bawah..hehhe

 

 

Ok ladies, kita ada ramai lagi yg telah berjaya dgn TWB, dan ini hanya sebahagian sahaja..Pendapatan di TWB ada 5 penjuru tau..dan ini hanya baru pendapatan dr buat spa sahaja..mana lagi 4? Hehe, kalau nk tahu marilah sertai kami di The Walking Beauty!

Bina perniagaan home & mobile spa atas nama sendiri & jana income dari 5 penjuru tanpa had!

Jumpa di puncak kejayaan!

Nah tengok proven result dr TWB!

Best kan? Dpt pegi oversea chuoolss..

 

Haa..ini pulak income dr penjuru yg ke-2.. Bonus 4 angka okehhh..
OMG..see…

So, awak2 sekalian tidak kira apa pun, siapa pun kita selagi dikurniakan kudrat & akal fikiran, kita masih bileh berjaya walau apa pun keputusan peperiksaan kita..

Hubungi saya utk lebih banyak pertanyaan & perkongsian..

📲01117567239 FB :LeyLa LuvYa

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: